Φίλτρο HEPA καθαριστή αέρα. Τί είναι και πώς λειτουργεί;

  • 01/08/2021

Το φίλτρο HEPA (High Efficiency Particle Arresting) είναι φτιαγμένο από μικροσκοπικές ίνες γυαλιού, που έχουν μετατραπεί σε μια πυκνής ύφανσης χαρτί. Αυτό δημιουργεί ένα φίλτρο που αποτελείται από ένα πλήθος πολύ μικρών “κόσκινων” που μπορούν να αιχμαλωτίσουν εξαιρετικά μικρά σωματίδια,

Πως θα επιλέξω τον κατάλληλο αφυγραντήρα;

  • 22/07/2021

Πως θα επιλέξω τον κατάλληλο αφυγραντήρα? Οδηγός αγοράς αφυγραντήρα, που περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά προκειμένου να επιλέξετε έναν ποιοτικό αφυγραντήρα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υπολογισμός Ισχύος Θερμοπομπού

  • 22/07/2021

Η τοποθέτηση του σωστού σώματος σε ισχύ (W) στο χώρο είναι η προϋπόθεση ώστε τα θερμαντικά σώματα να λειτουργούν αποδοτικά και οικονομικά. Καθοριστικοί παράγοντες είναι οι μονώσεις σπιτιού, γεωγραφική περιοχή κατοικίας, διαρρύθμιση και ιδιαιτερότητες χώρων. Χρησιμοποιήστε Την Εφαρμογή "Υπολογισμός Ισχύος Θερμοπομπού".

Αφυγραντήρας σωστή χρήση!

  • 07/04/2021

Η σωστή χρήση του αφυγραντήρα είναι να τον λειτουργείτε ανελλιπώς, στην αυτόματη λειτουργία, με τον υγροστάτη ρυθμισμένο στο 55-60% . Όλοι οι αφυγραντήρες Kullhaus διαθέτουν ψηφιακή ρύθμιση επιθυμητής υγρασίας χώρου και τη διατηρούν με ακρίβεια. Όταν ο αφυγραντήρας πιάσει την επιθυμητή υγρασία θα σταματήσει να δουλεύει. Έτσι η υγρασία στο εσωτερικό συντηρείται σε υγιεινά επίπεδα, το σπίτι προστατεύεται και η κατανάλωση θα είναι αμελητέα.

Το αλφαβητάρι του καλού… αφυγραντήρα!

  • 01/02/2021

Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες μοντέλα αφυγραντήρων, τα οποία έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Για αυτό το λόγο, πριν αποφασίσετε για την αγορά της συσκευής που θα αναλάβει να καταπολεμήσει τον «επικίνδυνο εχθρό» της υγρασίας, τότε καλό είναι πρώτα να γνωρίζετε κάποια παραπάνω πράγματα τόσο για τη χρήση, όσο και τις δυνατότητες τους. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα αλφαβητάρι για αρχάριους, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και θα σας βοηθήσει καλύτερα στην τελική επιλογή σας…

Αφυγραντήρας τι να προσέξω

  • 05/01/2021

Ο καλύτερος αφυγραντήρας είναι αυτός που θα καλύψει τις ανάγκες του χώρου σας και έχει την ποιότητα κατασκευής ώστε αφενός να μην είναι δυσάρεστος στη χρήση, όπως υπερβολικός θόρυβος και τριξίματα πλαστικών, και αφετέρου η διάρκεια ζωής του είναι μεγάλη. O αφυγραντήρας θα πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας, όταν μαγειρεύουμε, όταν στεγνώνουμε ρούχα, όταν κάνουμε μπάνιο, για χαμηλότερο κόστος θέρμανσης, για την προστασία του σπιτιού και των επίπλων, κλπ.