Ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου και άσθμα

  • 09/03/2022

Η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι ο καθοριστικός παράγοντας που συμβάλλει στην ενεργοποίηση του άσθματος. Ποιοι τύποι ρύπων είναι γνωστοί παράγοντες άσθματος; Ποια στοιχεία μπορούν να ερεθίσουν και να επιδεινώσουν τα συμπτώματα; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο κοινές αιτίες πρόκλησης συμπτωμάτων άσθματος και τους τρόπους αντιμετώπισης.

Αφυγραντήρας μπάνιου… υπάρχει;

  • 10/01/2022

Η απάντηση είναι ΟΧΙ ο αφυγραντήρας δεν τοποθετείται στο μπάνιο. Ούτε υπάρχει αφυγραντήρας μπάνιου!

Συμβουλές για καθαρό αέρα στο σπίτι

  • 12/11/2021

Παραθέτουμε κάποιες βασικές οδηγίες προκειμένου να έχετε καθαρότερο αέρα στο σπίτι, σε συνδυασμό με τη χρήση ενός καθαριστή αέρα ιονιστή Kullhaus AERO.

Φίλτρο HEPA 13 - ένα πλεονέκτημα έναντι του Covid-19

  • 21/09/2021

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ "η ανακύκλωση του αέρα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί ο συνεχής καθαρισμός αυτού με φίλτρα HEPA πρέπει να αποφεύγεται πλήρως, ιδιαίτερα σε χώρους παραγωγής αερολύματος."

Φίλτρο HEPA 13 Kullhaus [4 φίλτρα σε 1]

  • 01/08/2021

Το φίλτρο HEPA 13 (High Efficiency Particle Arresting) Kullhaus περιλαμβάνει 4 τεχνολογίες φιλτραρίσματος/καθαρισμού του αέρα. Προ-Φίλτρο, Nanosilver, Φίλτρο HEPA τύπου 13 [True HEPA] και Φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Kαθαριστης αερα - τί είναι η τιμή CADR;

  • 01/08/2021

Η τιμή CADR είναι η βαθμολόγηση της ικανότητας του καθαριστή αέρα να παρέχει απαλλαγμένο από ρύπους αέρα στο χώρο, εκφρασμένης σε κυβικά πόδια ανά λεπτό. Η πιστοποίηση γίνεται από ειδικά ανεξάρτητα εργαστήρια.